Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Επίδομα-οικονομική ανακούφιση για τις τρίτεκνες οικογένειες της Θράκης από την εκκλησία

Το πρόγραμμα επιδοτήσεως του τρίτου τέκνου που υλοποιείται από την εκκλησία της Ελλάδος και αφορά τις οικογένειες της Θράκης θα συνεχίσει να υλοποιείται και φέτος χάρη στη γενναία δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Πρόκειται για πρόγραμμα το οποίο ξεκίνησε το 1999 και από το οποίο
ωφελούνται οι τρίτεκνες χριστιανικές οικογένειες της Ξάνθης, της Ροδόπης και του Έβρου, οι οποίες ξεπερνούν τις 700. Στην περίπτωση της Ξάνθης ο αριθμός των οικογενειών που ωφελούνται από το πρόγραμμα και θα λαμβάνουν το ποσό των 200 ευρώ ανά δίμηνο με τη μορφή του επιδόματος ανέρχονται σε 300.

«Μέσω του προγράμματος επιδοτήσεως του τρίτου τέκνου στη Θράκη, από την έναρξή της εφαρμογής του το 1999, συνολικά μέχρι και σήμερα έχουν επιδοτηθεί περίπου 3.000 τρίτεκνες οικογένειες με το ύψος της δαπάνης να ανέρχεται σε πάνω από 13 εκατομμύρια ευρώ» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ι.Μ. Ξάνθης, προσθέτοντας πως «σήμερα, δε, που οι τρίτεκνες οικογένειες πλήττονται ιδιαιτέρως η συνέχιση του προγράμματος είναι απαραίτητα για την ανακούφιση των αυξημένων αναγκών τους και αποδεικνύει εμπράκτως το ενδιαφέρον τόσο των Μητροπόλεων της Θράκης όσο και την Ελλαδικής Εκκλησίας προς τις οικογένειες αυτές».

Η συμφωνία για τη συνέχιση και τη χρηματοδότηση του προγράμματος κατέστη εφικτή μετά από ανεργίες του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, με το Ίδρυμα Στάυρος Νιάρχος να εγκρίνει τη χρηματοδότηση του προγράμματος με το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο και θα καλύψει τις ανάγκες των Μητροπόλεων της Θράκης για το τρέχον έτος.  


Πηγή: http://www.evros-thraki.com/2016/10/blog-post_4.html

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Όλη η απόφαση για τον κοινωνικό τουρισμό 2016 - 2017


Εκδόθηκε η απόφαση που καθορίζει όλες τι λεπτομέρειες για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού που θα παρέχει επιταγή τουρισμού σε χιλιάδες ωφελούμενους μετά από αίτηση τους στον ΟΑΕΔ
Σκοπός του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού είναι η πνευματική, πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού και των οικογενειών αυτού με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Αντικείμενο του προγράμματος είναι η επιδότηση των δικαιούχων - ωφελουμένων για την πραγματοποίηση διακοπών με τη χορήγηση Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού.
Ως «Δικαιούχοι» του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2016-2017 ορίζονται:
α) ασφαλισμένοι/εργαζόμενοι με σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου που πραγματοποίησαν κατά το προηγούμενο της έναρξης του προγράμματος ημερολογιακό έτος 50 ημέρες στην ασφάλιση του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ με εισφορές πλήρεις ή μειωμένες υπέρ του καταργηθέ-ντος Οργανισμού Εργατικής Εστίας (συνεισπραττόμε-νες με τις εισφορές υπέρ ΙΚΑ - ΕΤΑΜ) σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις,
β) ασφαλισμένες/εργαζόμενες που έλαβαν κατά το προηγούμενο έναρξης του προγράμματος ημερολογιακό έτος 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας
γ) ασφαλισμένοι/άνεργοι που έλαβαν κατά το προηγούμενο της έναρξης του προγράμματος ημερολογιακό έτος τακτική επιδότηση ανεργίας με βάση τις κοινές περί ανεργίας διατάξεις του ΟΑΕΔ διάρκειας τουλάχιστον 2 μηνών (50 ημερήσια επιδόματα),
δ) άνεργοι εγγεγραμμένοι στο Ειδικό Μητρώο Ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ. Κρίσιμος χρόνος συνδρομής της προϋπόθεσης είναι η ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων. Ο υπό τα στοιχεία α' έως γ' αναφερόμενος αριθμός ημερών δύναται να προκύψει αθροιστικά από τις ημέρες και των τριών στοιχείων.

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Kαταβάλλονται σήμερα τα οικογενειακά επιδόματα

Σήμερα Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 καταβάλλονται τα οικογενειακά επιδόματα Γ' τριμήνου 2016 στους δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση Α21, μέσω του taxisnet έως τις 23/9, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του ΟΓΑ.
Επιπροσθέτως θα γίνει η πληρωμή των εκκρεμών αιτήσεων (A21) έτους 2016, καθώς και των προηγούμενων ετών, για τις οποίες προσκομίστηκαν δικαιολογητικά τουλάχιστον έως τις αρχές Αυγούστου 2016 και από τον έλεγχό τους προέκυψε ότι είναι πλήρη. Η πληρωμή αφορά 716.975 δικαιούχους και η συνολική δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 226.974.174,47 ευρώ.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον ΟΓΑ, αυτή είναι και η μεγαλύτερη σε πλήθος δικαιούχων και δαπάνης πληρωμή οικογενειακών επιδομάτων που έγινε από το 2013 έως σήμερα.
Σύμφωνα με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού, όσοι από τους δικαιούχους οικογενειακών επιδομάτων υπέβαλαν αίτηση Α21 μέχρι και τις 23/9/2016 και δεν τους καταβληθεί το επίδομα θα πρέπει να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΟΓΑ, στην ένδειξη Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΟΓΑ, ενότητα «Υπηρεσίες προς το Κοινό», πεδίο «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων», προκειμένου να ενημερωθούν για το λόγο μη πληρωμής τους καθώς και για τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν στον ΟΓΑ (Κεντρική Υπηρεσία ή αρμόδιο Υποκατάστημα).
Η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων σε αυτούς τους δικαιούχους θα γίνει μετά την προσκόμιση και τον έλεγχο των δικαιολογητικών από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού.


Πηγή:  | iefimerida.gr 

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Eurostat: Πάνω από 1 στους 3 Έλληνες σε συνθήκες φτώχειας

Αθήνα

Σε συνθήκες φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού ζουν πάνω από ένας στους τρεις κατοίκους στην Ελλάδα και κατά μέσο όρο ένας στους τέσσερις στην ΕΕ, σύμφωνα με τα στοιχεία του 2015, που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Eurostat.

Συγκεκριμένα, στην Ελλάδα, το 2015 βρισκόταν αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας ή του κοινωνικού αποκλεισμού το 35,7% του πληθυσμού (3,8 εκατ. άνθρωποι), έναντι 28,1% το 2008.

Στην ΕΕ, το αντίστοιχο ποσοστό επανήλθε το 2015 στα επίπεδα του 2008, δηλαδή στο 23,7% (118,8 εκατ. άνθρωποι).

Σύμφωνα με τη Eurostat, ένας άνθρωπος βρίσκεται σε κατάσταση φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού όταν αντιμετωπίζει μία ή περισσότερες από τις παρακάτω προβληματικές καταστάσεις: Είτε θεωρείται φτωχός (δηλαδή έχει εισοδήματα μικρότερα του 60% του μέσου εθνικού εισοδήματος), είτε ζει σε κατάσταση ένδειας (δηλαδή στερείται βασικά καταναλωτικά αγαθά ή αδυνατεί να ανταπεξέλθει σε στοιχειώδεις οικονομικές υποχρεώσεις), είτε ζει σε οικογένεια αντιμέτωπη με τον κίνδυνο της ανεργίας (δηλαδή σε οικογένεια που κανένα μέλος της δεν έχει «κανονική δουλειά»).

Ως προς την Ελλαδα, σε συνθήκες φτώχειας βρίσκεται το 21,4% του πληθυσμού, σε συνθήκες ένδοιας το 22,2%, ενώ ζει σε οικογένεια αντιμέτωπη με τον κίνδυνο της ανεργίας το 16,8% του πληθυσμού. Τα αντίστοιχα μέσα ποσοστά στην ΕΕ είναι 17,3%, 8,1% και 10,5%.

Σε χειρότερη κατάσταση από την Ελλάδα, αναφορικά με το ποσοστό του πληθυσμού που θεωρείται ότι βρίσκεται σε κατάσταση φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού, είναι η Βουλγαρία (41,3%) και η Ρουμανία (37,3).

Στον αντίποδα (με ποσοστά μικρότερα του 20%) βρίσκονται η Τσεχία (14%), η Σουηδία (16%), η Ολλανδία και η Φινλανδία (16,8%), η Δανία και η Γαλλία (17,7%).
Πηγή: www.in.gr

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Από Τετάρτη οι αιτήσεις για μετεγγραφή φοιτητών ΑΕΙ


Αθήνα
Από την Τετάρτη, και για μια εβδομάδα, καλούνται οι φοιτητές των ΑΕΙ και των Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών να υποβάλλουν, εφόσον το επιθυμούν, ηλεκτρονικά την αίτησή τους για μετεγγραφή.
Ειδικότερα, το χρονικό διάστημα για υποβολή των αιτήσεων είναι από 12 Οκτωβρίου έως και τις 19 Οκτωβρίου και οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στην ειδική εφαρμογή μετεγγραφών.
Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων έχουν οι φοιτητές που έχουν εγγραφεί:

είτε μέσω της επιτυχίας τους στις πανελλαδικές εξετάσεις Μαΐου - Ιουνίου εκάστου σχολικού έτους, Γενικού Λυκείου (ΓΕΛ) ή Επαγγελματικού ημερήσιου ή εσπερινού Λυκείου (ΕΠΑΛ) Ομάδας Α και Ομάδας Β,
είτε μέσω της χρήσης άσκησης του δικαιώματος πρόσβασης (εισαγωγή στο 10% των θέσεων εισακτέων κάθε Τμήματος, Σχολής ή Εισαγωγικής Κατεύθυνσης χωρίς νέα εξέταση),
είτε μέσω της χρήσης του δικαιώματος πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση χωρίς εξετάσεις, από τους πάσχοντες από σοβαρές παθήσεις, με κριτήριο το βαθμό απολυτηρίου τους και σε ποσοστό 5% καθ' υπέρβαση του αριθμού εισακτέων.
Σημειώνεται ότι, εάν συντρέχουν ιδιαίτερα σοβαρές και τεκμηριωμένα εξαιρετικές περιπτώσεις για χορήγηση κατ' εξαίρεση μετεγγραφής, μπορεί να υποβληθεί σχετική έγγραφη αίτηση στην αρμόδια επιτροπή, έως και τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου.

Η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας, στην οποία αναγράφονται αναλυτικά τα κριτήρια με βάση τα οποία ένας φοιτητής δικαιούται μετεγγραφής, τα κριτήρια μετεγγραφής με μοριοδότηση, τα κριτήρια μετεγγραφής κατ' εξαίρεση, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, οδηγίες για τη συμπλήρωση και υποβολή της αίτησης και πληροφορίες για τυχόν αιτήσεις θεραπείας, βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του υπουργείου.

Πηγή: www.in.gr


Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


ΑΓΑΠΗΤΟΙ  ΓΟΝΕΙΣ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ.

ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ v-Mathisi ΜΕ ΔΟΜΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΗΡΑΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ : ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ)
ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΠΤΩΣΗ 15%.
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ, ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ:

Από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 χιλ επαρχιακής οδού Αγ. Νικολάου - Κριτσάς τηλ 2841083088 και 6980500791,  www.v-mathisi.edu.gr
Επίσης φυλλάδια υπάρχουν στο νέο μας γραφείο Φωτίου Κόντογλου 6 (κοντά στο ΚΤΕΛ), τηλ 2841021290.
Ο σύλλογος είναι ανοικτά Τρίτη –Πέμπτη 6-8 και Τετάρτη 10-1.


ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΑΕΙ-ΤΕΙ - ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Αθήνα
Τον κατάλογο με τις αντιστοιχίες των τμημάτων για τη διαδικασία των μετεγγραφών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ ολόκληρης της χώρας ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.


Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν τη δήλωσή τους ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr.

Οι αιτούντες έχουν δικαίωμα υποβολής μόνο μίας ηλεκτρονικής αίτησης μετεγγραφής για αντίστοιχη σχολή ή τμήμα, έως δύο διαφορετικών ΑΕΙ. Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από τη Γραμματεία της σχολής ή του τμήματός τους για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ιδρύματος, στο οποίο φοιτούν.

Από ποια τμήματα δεν είναι δυνατή η μετεγγραφή:

1.      «Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. (314)
2.      «Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. (240)
3.      «Στατιστικής» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. (329)
4.      «Βιοτεχνολογίας» του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. (325)
5.      «Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου» του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. (328)
6.      «Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης» του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. (152)
7.      «Δημόσιας Διοίκησης» του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. (124)
8.      «Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας» του Πανεπιστημίου Πειραιώς. (336)
9.      «Ψηφιακών Συστημάτων» του Πανεπιστημίου Πειραιώς. (262)
10.  Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
11.  «Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
12.  «Μηχανικών Επιστήμης Υλικών» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
13.  «Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
14.  «Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. (188)
15.  «Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. (183)
16.  «Μεθοδολογίας Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. (173)
17.  «Μουσικών Σπουδών» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. (408)
18.  «Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών» του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. (229)
19.  «Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών» του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. (241)
20.  «Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών» του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. (246)
21.  «Επιστημών της Θάλασσας» του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
22.  «Περιβάλλοντος» του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
23.  «Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας» του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
24.  «Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας» του Ιονίου Πανεπιστημίου.
25.  «Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας» του Ιονίου Πανεπιστημίου.
26.  «Τεχνών Ήχου και Εικόνας» του Ιονίου Πανεπιστημίου.
27.  «Μουσικών Σπουδών» του Ιονίου Πανεπιστημίου.
28.  «Ειδικής Αγωγής» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
29.  «Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. (284)
30.  «Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.
31.  «Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.
32.  «Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
33.  «Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης» της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών.
34.  «Κινηματογράφου» του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
35.  «Μουσικών Σπουδών» του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. (409)
36.  «Θεάτρου» του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. (168)
37.  «Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων» του Πανεπιστημίου Πατρών (Αγρίνιο).
38.  «Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών» του Πανεπιστημίου Πατρών (Αγρίνιο).
39.  «Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής» του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.
40.  «Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξεινίων Χωρών» του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.
41.  «Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής» του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
42.  Εισαγωγική κατεύθυνση «Εφαρμοσμένων Μαθηματικών» του Τμήματος «Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών» του Πανεπιστημίου Κρήτης.
43.  «Μηχανικών Ορυκτών Πόρων» του Πολυτεχνείου Κρήτης.
44.  «Μεσογειακών Σπουδών» του Πανεπιστημίου Αιγαίου. (181)
45.  «Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης» του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
46.  «Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων» του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

 ΠΗΓΗ: www.in.gr