Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

H Βασιλόπιτα του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Λασιθίου από την ΑΝΑΤΟΛΗ


H Βασιλόπιτα του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Λασιθίου
Από
 -
19 Ιανουαρίου 2020, 18:13


Το μεσημέρι της Κυριακής 19 Ιανουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε και έκοψε τη Βασιλόπιτα του Τριτέκνων Νομού Λασιθίου σε μια όμορφη εκδήλωση στη μικρή δημοτική αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» Ιεράπετρας.
Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Χαβάκη για την πρόσκληση και συνεχάρη όλα τα Μέλη του Συλλόγου για την πλούσια δραστηριότητά τους. Ο θεσμός της οικογένειας, όπως τόνισε ο Σεβ. κ. Κύριλλος, είναι ιερός, κατοχυρώνεται συνταγματικά και οφείλουμε όλοι μας μέ κάθε μέσο και τρόπο να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον διατηρήσουμε και να τον διαφυλάξουμε. Οι επιπτώσεις της υπογεννητικότητας στη Χώρα μας, και ιδιαιτέρως στο Νομό Λασιθίου, είναι τεράστιες και καταστροφικές, ήδη διαφαίνονται και σε μερικά χρόνια η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη. Ευχήθηκε δε χρόνια πολλά και ευλογημένα και να έχουν οι Τρίτεκνοι υγεία και δύναμη από τον Θεό.
Την εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας, που συμμετείχαν οι τρίτεκνοι Εφημέριοι της Ιεράπετρας, χαιρέτησαν ακόμα ο δραστήριος Πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Χαβάκης, Η Αναπληρώτρια Γραμματέας του Συλλόγου κ. Αναστασία Λάμπρου, ο Βουλευτής Λασιθίου κ. Εμμανουήλ Θραψανιώτης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Λασιθίου κ. Γιάννης Ανδρουλάκης και Νεκτάριος Παπαβασιλείου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και η Αντιδήμαρχος του Δήμου Ιεράπετρας κ. Βαγγέλης Μπινιχάκης και κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη, η Πρόεδρος της «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.» κ. Μαρία Σακαδάκη-Μπαχλιτζανάκη, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου και Αντιδήμαρχος του Δήμου Αγίου Νικολάου κ. Θωμάς Χαριτάκης, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αγίου Νικολάου κ. Χάρης Αλεξάκης, ο Πολιτευτής κ. Εμμανουήλ Κλώντζας και ο πρ. Βουλευτής κ. Κωνσταντίνος Δερμιτζάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου