Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ- ΙΩΑΝΝΙΝΑ -ΠΗΛΙΟ-ΒΟΛΟ

























Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η 6ήμερη εκδρομή του συλλόγου τριτέκνων νομού Ηρακλείου   που πραγματοποιήθηκε την 3 έως 8 Αυγούστου στη Λίμη Πλαστήρα-Μετέωρα- Καλαμπάκα- Περτούλι -Ελάτη -Τρίκαλα – Μέτσοβο -Ιωάννινα – Πήλιο-Βόλο.
Στην εκδρομή συμμετείχαν 130 τρίτεκνοι και φίλοι των τριτέκνων, από το σύλλογο του Ηρακλείου και μερικοί από το σύλλογο του Λασιθίου.
Οι εκδρομείς είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια απολαυστική βόλτα και να γευτούν παραδοσιακές νοστιμιές στη λίμνη Πλαστήρα, να κάνουν προσκύνημα στα επιβλητικά Μετέωρα, να χαρούν την καταπράσινη περιοχή του Περτουλίου να έχουν ένα δροσερό γεύμα στην Ελάτη, να κάνουν ένα σύντομο πέρασμα από τα  όμορφα Τρίκαλα, να δουν το παραδοσιακό Μέτσοβο, να χαρούν τις ομορφιές και να θυμηθούν την ιστορία των Ιωαννίνων,  να περπάτησαν στα μονοπάτια των Κενταύρων και στα σοκάκια της Μακρινίτσας στο όμορφο Πήλιο. Επίσης είχαν την ευκαιρία να πιουν τα τσιπουράκια  τους στα γνωστά «τσιπουράδικα»  και περιπλανήθηκαν στην πόλη του Βόλου.
Η εκδρομή που έχει μείνει χαραγμένη στις καρδιές των εκδρομέων τόσο για τα πολλά αξιοθέατα που είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν όσο και για την πολύ καλή παρέα, τα πολλά ανέκδοτα και τις πολλές γνωριμίες που έκαναν μεταξύ τους οι εκδρομείς.
Κατά την επίσκεψη στη Λίμνη Πλαστήρα, ιδιαίτερα συγκινητική ήταν το καλωσόρισμα από τον Αντιπρόεδρο της ΟΠΟΤΤΕ Θεόδωρο Κοντό και τη σύζυγό του με φρέσκα λουκουμάκια και ένα ζεστό χαμόγελο. Στη συνέχεια ο Αντιπρόεδρος ακολούθησε τους εκδρομείς και παρέθεσε γεύμα στα μέλη του Δ.Σ. της ΟΠΟΤΤΕ, σε ταβέρνα της περιοχής.
Επίσης, κατά την παραμονή στο Βόλο η Υπεύθυνη ΜΜΕ της ΟΠΟΤΤΕ Σούλα Βακουφτσή μαζί με μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο Μανόλη Αχλαδιανάκη, τον Αν. Γραμματέα Γιώργο Χαβάκη και τον Ταμία Βασίλη Δήμο είχαν μια σύντομη συζήτηση για τα θέματα των τρίτεκνων, ενώ στη συνέχεια οι Βολιώτες πρόσφεραν τσίπουρα και ωραίους μεζέδες στους διερχόμενους, σε ταβέρνα της παραλίας του Βόλου.
Ο Πρόεδρος του συλλόγου νομού Λασιθίου, Γιώργος Χαβάκης, ευχαρίστησε όλους για την αγάπη που έδειξαν σε αυτόν και στη σύζυγό του και είπε πως «ίσως το πιο σημαντικό σε αυτές τις εκδρομές είναι οι γνωριμίες και η συναναστροφή των εκδρομέων ».
 Ο Πρόεδρος του συλλόγου του Ηρακλείου και Πρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ, Μανόλης Αχλαδιανάκης, ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν και καταλήγοντας είπε: «Ευχόμαστε σε όλους υγεία, χαρά, ευτυχία και δίνουμε ραντεβού για την επόμενη εκδρομή μας».
Από το blog της ΟΠΟΤΤΕ.
Στις 23 Αυγούστου πρόκειται να πραγματοποιηθεί εκδρομή σε ΣΥΡΟ-ΤΗΝΟ, από το Ηράκλειο.
Το κόστος με όλα πληρωμένα ξεκινά από τα 168 ευρώ. Πληροφορίες και το πρόγραμμα  στο γραφείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου