Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΑΜΙΝΗ ΕΙΧΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ

Την Τρίτη 5-10-2010 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο Γραφείο του συνδυασμού του υποψηφίου Δημάρχου για το Δήμο Αθηναίων κ. Καμίνη Δημήτριο και μελών του Δ. Σ. της Ομοσπονδίας τριτέκνων (Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε).

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Πρόεδρος των Τριτέκνων του νομού Λασιθίου κ. Χαβάκης ως Αν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας.

Ο Πρόεδρος της Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε κ. Βουτσάς Καρατζάς ενημέρωσε τον κ. Καμ ίνη για τα θέματα που αφορούν στους τρίτεκνους, οι οποίοι διεκδικούν την πλήρη και άνευ όρων εξομοίωση τους με τις πολύτεκνες οικογένειες.

Στη συνέχεια συζητήθηκε το θέμα της μείωσης των Δημοτικών τελών και οι Ομοσπονδία ζήτησε να συνεχίσει τις μειώσεις Δημοτικών τελών και να υπάρξουν επιπλέον προτάσεις για την οικονομική ανακούφιση των τρίτεκνων οικογενειών

Επίσης ζητήθηκε η βοήθειά του ως εν δυνάμει Δήμαρχος Αθηναίων οπότε θα είναι και Πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ.

Ο κ. Καμίνης στην τοποθέτησή του δήλωσε πως ως Συνήγορος του Πολίτη έχει ασχοληθεί με κοινωνικά θέματα και γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει με την περίπτωση των τριτέκνων. Εάν αναλάβει Δήμο θα δώσει προφανώς ιδιαίτερη έμφαση σε ό,τι απασχολεί τις διάφορες κοινωνικές ομάδες. Ο ίδιος είναι πατέρας δύο παιδιών, όμως όπως με αρκετή αίσθηση χιούμορ είπε πως ΄΄ ετοιμάζομαι και θέλω το τρίτο΄΄.

Με τη βοήθεια συνεργάτη του καταγράφηκαν αναλυτικά οι προτάσεις της ΟΠΟΤΤΕ και θα γίνει προσπάθεια αρκετά από αυτά να συμπεριλαμβάνονται στο υπό έκδοση πρόγραμμα του συνδυασμού.

Με τις ευχές για καλή επιτυχία, συμφωνήθηκε να υπάρξει νέο ραντεβού σε μεταγενέστερο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου