Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Και άλλες συναντήσεις σήμερα, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης με τον κ. Καρούντζο και με τις ΑΝΕΚ-SUPERFAST



Νέες συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Ηράκλειο από τους συλλόγους της Κρήτης.
Στην αρχή πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Αθανάσιο Καρούντζο. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι πρόεδροι Ηρακλείου κ. Μαν. Αχλαδιανάκης, Λασιθίου κ. Γ. Χαβάκης, Χανίων κ. Ζαφ. Μανιουδάκης,τα μέλη του συλλόγου Ηρακλείου κ. Κων. Βαρβεράκης και Δρ. Βασιλειάδης.
Από την πλευρά των συλλόγων, το βασικό θέμα που αναπτύχθηκε ήταν το θέμα με τις μειώσεις στα Δημοτικά τέλη και τα προβλήματα που επικαλούνται οι Δήμοι για να μην προχωρούν σε αυτές. Ο Γεν. Γραμματέας φαίνεται να κατάλαβε ακριβώς το θέμα και από την πλευρά του θεώρησε πως θα λυθεί ικανοποιητική λύση.
Επίσης συζητήθηκαν άλλα θέματα που απασχολούν τους τρίτεκνους, όπως το επίδομα, η εξομοίωση, η εφεδρεία, οι δράσεις που πρέπει γίνουν και πολλά άλλα.
Στο τέλος, ο κ. Βασιλειάδης δώρισε στον κ. Καρούντζο ένα μπουκαλάκι με χημικό κατασκεύασμα-φάρμακο που έχει κατασκευαστεί το 1928 (σημ: ο κ. Καρούντζος είναι φαρμακοποιός στο επάγγελμα) και το δέχτηκε με πολύ χαρά.

Επίσκεψη στα γραφεία ΑΝΕΚ-SUPERFAST


Στη συνέχεια έγινε επίσκεψη από τους τρείς προέδρους-μετά από ραντεβού- στα γραφεία της Κοινοπραξίας ΑΝΕΚ -SUPERFAST, για το θέμα των εκπτώσεων στους τρίτεκνους. Αφού ενημερώθηκε ο προιστάμενος κ. Δημήτριος Γιαλεσάκης και αναλύθηκαν διάφορες προτάσεις από τους προέδρους και επιδόθηκε σχετικό έγγραφο. Ο κ. Γιαλεσάκης δήλωσε πως η εταιρεία τους, θα εξετάσει το θέμα και θα απαντήσει στις αρχές Δεκεμβρίου.

Μελλοντικά έχουν προγραμματιστεί και άλλες παρεμβάσεις,τόσο από τους συλλόγους της Κρήτης, όσο και από την Ομοσπονδία στις 8-9-10-11 Δεκέμβρη, στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου