Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Οι πολύτεκνοι με επιστολή ζητούν να μη γίνει εξομοίωση με τους τρίτεκνους

Με επιστολή που απευθύνεται προς τους κ.κ. Ευαγ. Βενιζέλο και Αντ. Σαμαρά, οι πολύτεκνοι όλης της χώρας ζητούν να μη γίνει εξομοίωση με τους τρίτεκνους.
Ακολουθεί η επιστολή του συλλόγου πολυτέκνων Αγίου Νικολάου.
Τα σχόλια δικά σας.



Αγ. Νικόλαος 10/4/2012

Αξιότιμο

Κύριο Ευάγγελο Βενιζέλο

Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Αξιότιμο

Κύριο Αντώνη Σαμαρά

Πρόεδρο της Ν. Δ.



Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε

Ζητούμε την άμεση παρέμβαση σας για να μην κατατεθεί η τροπολογία του Υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μάρκου Μπόλαρη με την οποία γελοιοποιεί το θεσμό των πολυτέκνων αφού χαρακτηρίζει πολύτεκνους τους έχοντες τρία παιδιά για όλα τα δικαιώματα των πολυτέκνων πλην της ισόβιας σύνταξης της πολύτεκνης μητέρας.

Με τον τρόπο αυτό εξανεμίζονται όλες οι ισχύουσες διατάξεις υπέρ των πολυτέκνων, αφού στο ποσοστό των πολυτέκνων θα περιλαμβάνονται και οι τρίτεκνοι.

Πέραν τούτου όταν έχουν καταργήσει την χορήγηση των πολυτεκνικών επιδομάτων στα απορφανισθέντα τέκνα, στους ανάπηρους και στους έχοντες τέκνα από δυο γάμους που έχουν την πολυτεκνική ιδιότητα, πως είναι δυνατόν να ανοίγει δρόμο για άλλες 500.000, οι οποίες θα διεκδικούν ως πολύτεκνες τη χορήγηση της ισόβιας σύνταξης αφού θα απολαμβάνουν της συνταγματικής προστασίας.

Είναι αδιανόητο, την ώρα που κλείνει η βουλή, να προσπαθεί ο Υφυπουργός Υγείας να διαλύσει τα πάντα εξαπατώντας ουσιαστικά και τους τρίτεκνους.

Εκ Του Δ. Σ.

1 σχόλιο:

  1. τα εχετε παιξει εκει κατω στην κρητη μου φαινεται,πρωτακουστον, οχι αλλες παροχες, μην μας δινεται,ξανασκεφτητετο που θα τα βρειτε βρε τοσα λεφτα;κουζουλοι ειστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή