Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ TO ΜΑΪΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ


Ο σύλλογος, ανταποκρινόμενος στο αίτημα πολλών μελών του, διοργανώνει και συμμετέχει σε εκδρομές τους μήνες Μάιο και Ιούνιο.

Συγκεκριμένα:


1. ΡΕΘΥΜΝΟ
Την Κυριακή 27 Μαΐου διοργανώνει εκδρομή στο Ρέθυμνο, με λεωφορείο, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
Άγιος Νικόλαος - Μπαλί (για καφέ), Αρκάδι, Ρέθυμνο (φαγητό και καφέ) και επιστροφή. Υπάρχει ενδεχόμενο για μια στάση κατά την επιστροφή (δεν έχει οριστικοποιηθεί).

Ακριβώς η ίδια εκδρομή, την ίδια μέρα, θα ξεκινήσει από Ιεράπετρα και από Σητεία. Όμως, όλα εξαρτώνται από τις δηλώσεις. Για να πραγματοποιηθεί από κάθε πόλη θα πρέπει ο αριθμός να είναι 40 άτομα και άνω.

Σχετικά με την τιμή, περιμένουμε τις οριστικές προσφορές, όμως εκτιμάται ότι θα είναι από 10 ευρώ έως 15 ευρώ, ανάλογα την πόλη.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας από το γραφείο, προκειμένου να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Η τιμή αφορά στην μετακίνηση ανά άτομο.


2. ΜΗΛΟΣ
Το τετραήμερο του Αγίου Πνεύματος 1-2-3-4 Ιουνίου, υπάρχει μια εκδρομή με τις Μινωικές Γραμμές στη Μήλο. Το πρακτορείο που τη διοργανώνει μας έδωσε προσφορά 125 ευρώ, η οποία περιλαμβάνει ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Ηράκλειο προς Μήλο και αντίστροφα, 3 διανυκτερεύσεις στη Μήλο σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, δείπνο την Παρασκευή 1-6 και μεταφορά από-προς τα δωμάτια διαμονής, τα οποία είναι στο πιο κεντρικό μέρος, στον Αδάμαντα Μήλου. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής ξενοδοχείων με διαφορετικές τιμές (πιο ακριβά). Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς Ι. Χ. στη Μήλο. Τα παιδιά έχουν διαφορετικές τιμές (φθηνότερα), π.χ. Παιδικό ( 1ο παιδί ) 1-5 ετών ΔΩΡΕΑΝ.

Περισσότερες πληροφορίες στο γραφείο.

Σημείωση: Οι τιμές είναι διαφορετικές ( πιο ακριβές ) από το ίδιο το γραφείο.

Περισσότερες πληροφορίες στο VAI TRAVEL - www.vaitravel.gr

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο γραφείο του συλλόγου και θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας για αποφυγή παρεξηγήσεων.


Από το σύλλογο











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου