Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ενεργοποίηση των τριτέκνων στη Σητεία

mp triteknoi sitia 2    mp triteknoi sitia 1


Ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Λασιθίου το πρωί της Κυριακής στο Πολύκεντρο Σητείας. Πρόκειται για μια προσπάθεια ενημέρωσης, αλλά και ενεργοποίησης των τριτέκνων της περιοχής για τα θέματά τους και για την έως τώρα δράση του Συλλόγου.
Επισημάνθηκε η αναγκαιότητα μαζικής στήριξης και οργάνωσης των τριτέκνων οικογενειών σε επίπεδο Νομού, αλλά και χώρας, προκειμένου να υπάρξει μια δυναμική διεκδίκηση των αιτημάτων και αντιμετώπιση των προβλημάτων που σήμερα επιτείνονται.
Ικανοποιητική ήταν η συμμετοχή. Τους παρευρισκόμενους χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας κ. Νίκος Κοζυράκης μεταφέροντας τη στήριξη του Δημάρχου και του Δήμου στις τρίτεκνες οικογένειες και στον Σύλλογο. Μάλιστα ο κ. Κοζυράκης γνωστοποίησε την απόφαση του Δήμου να παραχωρήσει στο Σύλλογο ένα χώρο προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την οργάνωση και την εξυπηρέτηση των τριτέκνων οικογενειών της περιοχής.
Αντικείμενο της εκδήλωσης ήταν τα δικαιώματα και οι διεκδικήσεις των τριτέκνων, η πορεία του Συλλόγου και η δημιουργία τοπικής επιτροπής. Συμμετείχαν και τοποθετήθηκαν ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Χαβάκης και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Λασιθίου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδας, Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Ηρακλείου κ. Μανόλης Αχλαδιανάκης καθώς και ο Νομικός Σύμβουλος και Εργατολόγος της Ομοσπονδίας κ. Αναστάσιος Παπαγγέλου.
Αρκετές ήταν και οι ερωτήσεις επί σειράς θεμάτων που έθεσαν οι παριστάμενοι αμέσως μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών.
Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της ΑΝΑΤΟΛΗΣ.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου