Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Τρόφιμα απο τους 3τεκνους Λασιθίου.

 Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

 
Από την ΄΄ΑΝΑΤΟΛΗ΄΄
Τρόφιμα απο τους 3τεκνους Λασιθίου.
Τα υπόλοιπα των τροφίμων στις οικογένειες που δεν τα είχαν παραλάβει τον Δεκέμβριο, μέλη του Λασιθιώτικου συλλόγου των τριτέκνων, δόθηκαν χθες σε Άγιο Νικόλαο και στην Ιεράπετρα.
Στην Σητεία ο αριθμός των δικαιούχων είναι πολύ μικρός και θα υπάρξει προσωπική επικοινωνία ώστε να τα παραλάβουν. Το μεσημέρι χθες για την περιοχή του Αγίου Νικολάου, στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης τροφίμων ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ από τις 2 έως και τις 6 παρέλαβαν τα τρόφιμα τους, 60 περίπου οικογένειες, στην Ιεράπετρα δίπλα στο STUDIO NIKOS 40 οικογένειες.

Τα τρόφιμα αποτελούνταν από μακαρόνια, ρύζι, γραβιέρα και φέτα ενώ το λάδι θα δοθεί το επόμενο διάστημα. «Οι ποσότητες φέτος ήταν μειωμένες σε σχέση με πέρυσι και ο λόγος είναι ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός των δικαιούχων. Σαν ομοσπονδία έχουμε ζητήσει να αυξηθούν οι ποσότητες που δικαιούμαστε ενώ σύντομα αναμένεται και η παραλαβή των τροφίμων για τη νέα χρονιά και παρακαλώ τα μέλη μας να κάνουν έγκαιρα τις αιτήσεις τους ώστε να γνωρίζουμε σχετικά με τις ποσότητες τι κάνουμε.» είπε μεταξύ άλλων στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο πρόεδρος των τριτέκνων του νομού κ. Γιώργος Χαβάκης σημειώνοντας ότι διαρκώς εγγράφονται νέα μέλη στον σύλλογο από όλο το νομό γεγονός που αποδεικνύει τόσο την εμπιστοσύνη των τρίτεκνων οικογενειών στον συγκεκριμένο σύλλογο όσο και την αναγνώριση του σαν ένα πραγματικά παν λασιθιώτικο σωματείο.
Οι οικογένειες των τριτέκνων σε μερικές μέρες θα κόψουν την πίτα τους σε μια εκδήλωση όπου το Δ.Σ αποφάσισε να γίνει στην Ιεράπετρα. «Έχουμε πάρει απόφαση όλες μας οι δράσεις και οι εκδηλώσεις να μην γίνονται στην έδρα του νομού όπως ορίζεται από το νόμο αλλά να τις κάνουμε σε όλα τα αστικά μας κέντρα.» είπε ακόμα την ίδια ώρα που μια οικογένεια από το Οροπέδιο Λασιθίου παραλάμβανε τα τρόφιμα της ενώ ακολουθούσε δικαιούχος από τη Νεάπολη. Ακόμα ο κ. Χαβάκης ευχήθηκε σε όλους για τη νέα χρονιά να έχουν υγεία και ελπίδα για ότι καλύτερο.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου