Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΤΟ  ΠΡΩΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  
ΤΗΣ  ΝΕΑΣ  ΣΥΝΘΕΣΗΣ  ΤΗΣ  ΟΠΟΤΤΕ

Tην  Κυριακή 24 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο  προγραμματισμένο  Δ.Σ. της ΟΠΟΤΤΕ μετά από τις εκλογές .Αφού υπήρξε απαρτία, από τους 23 παρευρίσκονταν οι 19, ξεκίνησε η συνεδρίαση. Ο Πρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ κ. Αχλαδιανάκης αφού καλωσόρισε το νέο Δ.Σ. ξεκίνησε την ενημέρωση για τις διάφορες συναντήσεις που έγιναν με τον Υφυπουργό Οκονομικών κ. Μαυραγάνη, τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Μεϊμαράκη, καθώς επίσης και για τη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον κ. Παπαστάμο ( Ειδικό Σύμβουλο ), εξηγώντας αναλυτικά το τι συζητήθηκε. Τελειώνοντας είπε προς τα μέλη του Δ.Σ., ότι για να δικαιωθούν οι κόποι όλων των χρόνων θα πρέπει να δουλέψουμε όλοι σύσσωμοι  και συγκεντρωτικά για να πετύχουμε.
Έπειτα συζητήθηκε το θέμα των αρμοδιοτήτων που θα αναλάβει το κάθε μέλος για να προσφέρει καλύτερα. Προγραμματίστηκαν οι επόμενες συναντήσεις και παρεμβάσεις της ΟΠΟΤΤΕ . Επίσης προτάθηκε να γίνει μία εκδήλωση με Πανελλήνια  απήχηση. Βασικοί στόχοι της ΟΠΟΤΤΕ είναι η εξομοίωση , φορολογικές ελαφρύνσεις, αύξηση εισοδηματικών κριτηρίων, θέματα Υπ. Εργασίας και άλλα. Εγκρίθηκε η ένταξη του Συλλόγου Ιεράπετρας  στην ΟΠΟΤΤΕ. Βασικό θέμα της συνεδρίασης οι στόχοι και ο προγραμματισμός της ΟΠΟΤΤΕ στην τριετή θητεία της, ακολούθησαν και άλλα διάφορα θέματα.
 Μετά από μια πολύωρη συνεδρίαση αποχωρήσαμε απόλυτα ευχαριστημένοι με το κλίμα συνεργασίας που υπήρξε και με την υπόσχεση στους εαυτούς μας πως θα πράξουμε όλοι τα μέγιστα για να γίνει ο στόχος των Τριτέκνων πράξη, Η ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ ! ! !
Από το νομό Λασιθίου συμμετείχε ο Πρόεδρος του συλλόγου Τριτέκνων Νομού Λασιθίου κ. Γιώργος Χαβάκης, ως μέλος του Δ.Σ της ΟΠΟΤΤΕ.
Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου