Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΄΄ ΑΝΑΤΟΛΗ ΄΄



Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Λασιθίου
Από anatolh-s -
25 Ιανουαρίου 2016, 19:44
 Τελευταία ενημέρωση: 25 Ιανουαρίου 2016, 19:47



Παρουσία πολλών μελών από τη Σητεία, τον Αγ. Νικόλαο και την Ιεράπετρα ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Λασιθίου έκοψε τη βασιλόπιτά του το Σάββατο το απόγευμα στο «Πολύκεντρο» της Σητείας.
Παρά το τσουχτερό κρύο στην εκδήλωση παρέστησαν μέλη του Συλλόγου, εκπρόσωποι της εκκλησίας, της αυτοδιοίκησης, των τοπικών αρχών και των συλλόγων.
Τους παριστάμενους καλωσόρισε το μέλος του Συλλόγου από τη Σητεία κ. Βίκη Κουτάντου και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και αγάπη. Αναφέρθηκε στη δύναμη των τριτέκνων οικογενειών που πηγάζει από τα παιδιά τους και ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Λασιθίου κ. Γιώργος Χαβάκης, αφού καλωσόρισε τους παριστάμενους, ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι μία νέα αρχή για ένα καλύτερο αύριο για όλους. Ακολούθως, και αφού προηγήθηε η προβολή ενός ολιγόλεπτου βίντεο για τη σημαντική δράση του Συλλόγου το 2015 αναφέρθηκε στα ζητήματα που απασχολούν τον Σύλλογο και τις τρίτεκνες οικογένειες, στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την προώθησή τους και στις δράσεις που προγραμματίζονται με σκοπό την στήριξή τους.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου