Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ ΦΕΚ


Πιστοποίηση του Συλλόγου Τριτέκνων ως φορέα παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας



ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016, 19:25
Μια εξαιρετικά σημαντική αναγνώριση της οργάνωσης που διαθέτει και του έργου που επιτελεί ο Σύλλογος Τριτέκνων νομού Λασιθίου, αποτελεί η διαδικασία πιστοποίησης του ως φορέα παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας.
Όπως ανακοινώθηκε από το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ε.Κ.Κ.Α.) ολοκληρώθηκε η διαδικασία πιστοποίησης του Συλλόγου κατόπιν της θετικής γνωμοδότησης του Ε.Κ.Κ.Α. και της σχετικής απόφασης του Υπουργείου Εργασίας και χορηγήθηκε ειδική πιστοποίηση ως φορέας παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας. Η Απόφαση δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, με αρ. 619/9 Μαρτίου 2016.
Όπως εξηγεί ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Λασιθίου, Γιώργος Χαβάκης, η διαδικασία που είχε να κάνει ο Σύλλογος για να αποκτήσει την πιστοποίηση είχε αρκετή γραφειοκρατική δουλειά, ερωτηματολόγια και μια σειρά πράξεις που απαιτούσαν χρόνο. Η πρόταση υποβλήθηκε με την έγκριση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Υγείας και από το Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης ολοκληρώθηκε η διαδικασία.
Η πιστοποίηση αυτή αντανακλά την προσπάθεια των μελών του συλλόγου, προκειμένου ο σύλλογος να μπορεί να προσφέρει  όσο γίνεται περισσότερες υπηρεσίες  με σωστό και πιστοποιημένο τρόπο.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου