Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

ΜΑΡΤΙΟΣ 2017- ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


  • ·         Τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει η παροχή ιατρικών εργαλείων και υλικού στο νοσοκομεία του νομού όπως έχει εξαγγελθεί από το σύλλογο.
  • ·         Οι ανανεώσεις καρτών στον Άγιο Νικόλαο γίνονται στα νέα γραφεία, Φωτίου Κόντογλου 6, κοντά στο ΚΤΕΛ. Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του Δ.Σ, λόγω οικονομικής κρίσης, δεν πληρώνονται τα προηγούμενα έτη. Το νέο ωράριο λειτουργίας είναι: Τρίτη 7.30-8.30, Τετάρτη 10.00-13.00 και 17.00-19.00, Παρασκευή 17.30-18.30.
  • ·         Ο Δήμος Ιεράπετρας προχωρεί σε μειώσεις τελών για τους τρίτεκνους, και για το λόγο αυτό ζητά από τις τρίτεκνες οικογένειες να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο για να τους παραχωρηθεί η έκπτωση. Το έντυπο μπορούν να το παραλάβουν από τις Οικονομικές υπηρεσίες του δήμου. Για τις τρίτεκνες οικογένειες προβλέπεται, πέραν των άλλων δικαιολογητικών, η ΄΄ Βεβαίωση Συλλόγου Τριτέκνων ΄΄ , απόδειξη ότι είναι μέλος του συλλόγου. Τα υπόλοιπα στοιχεία είναι με ευθύνη του ωφελούμενου.
  • ·         Οι εκλεγμένοι Αντιπρόσωποι του συλλόγου Γιώργος Χαβάκης και Μαρία Τζανοπούλου συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση της ΟΠΟΤΤΕ που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 3 και 4 Μαρτίου.
  • ·         Το τελευταίο διάστημα γίνονται προσπάθειες για την παραχώρηση έκπτωσης από το ΚΤΕΛ Ηρακλείου –Λασιθίου.
  • ·         Το Δ.Σ θα πραγματοποιήσει συναντήσεις στους δήμους για να ενημερώσει και να ενημερωθεί σχετικά με τις εκπτώσεις που δίνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου