Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ -ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ


Προσκυνηματική εκδρομή του συλλόγου στη Βόνη
 (Εορτή Αγίας Μαρίνας)- ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ
 

Ο σύλλογος διοργανώνει Προσκυνηματική εκδρομή στη Βόνη Ηρακλείου, για προσκύνημα στην Αγία Μαρίνα, την παραμονή της εορτής της Αγίας Μαρίνας τη Δευτέρα 16 Ιουλίου.
Αφετηρία θα είναι η Ιεράπετρα με πρώτο προορισμό τη Βόνη όπου θα προσκυνήσουμε την εικόνα της Αγίας Μαρίνας και θα ζήσουμε για λίγο την εορταστική ατμόσφαιρα του τοπικού πανηγυριού.
 Στη συνέχεια αναχωρούμε για τη Μυρτιά Ηρακλείου όπου βρίσκεται το Μουσείο Καζαντζάκη, ένα εκπληκτικό-σύγχρονο μουσείο αφιερωμένο στον μεγάλο Παγκόσμιο Λογοτέχνη.
Με διαδρομή μέσα από τους αμπελώνες και το χωριό Πεζά φτάνουμε στο Χουδέτσι όπου θα μείνουμε για το μεσημεριανό φαγητό (υπάρχει έτοιμη πρόταση-menu).
Αφού απολαύσουμε το φαγητό και ξεκουραστούμε θα κατευθυνθούμε προς Ανώπολη και στη συνέχεια για Ανάληψη, μια περιοχή με τις κύριες ιδιοκτησίες από  Λασιθιώτες του Οροπεδίου, όπου θα πάρουμε τον απογευματινό μας καφέ.
Γεμάτοι από εικόνες και την καλή παρέα, μέσω Αγίου Νικολάου, θα επιστρέψουμε στην Ιεράπετρα.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Ιεράπετρα, στη βιβλιοθήκη (Μελίνα Μερκούρη), Τρίτη 6-8 και Τετάρτη - Πέμπτη 11-1 και στα τηλ. 6945005887 και 6978974962, κος Άγγελος.
Για τις υπόλοιπες περιοχές του νομού στο τηλ. του γραφείου 2841021290.
Τιμή εισιτηρίου 17 ευρώ. Το menu είναι ξεχωριστή χρέωση και θα έχετε ενημέρωση όταν κλείσετε.
ΕΛΑΤΕ,  ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου