Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Νέα του Συλλόγου


Ιανουάριος 2019
Διευρύνονται τα όρια ηλικίας για διορισμό ή πρόσληψη τριτέκνων
Διευρύνονται τα όρια ηλικίας για διορισμό ή πρόσληψη τριτέκνων στο Δημόσιο
Με τη διάταξη, η οποία περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου για το ΑΣΕΠ, που κατατέθηκε πρόσφατα στη Βουλή, προβλέπεται ότι ως τέκνα τρίτεκνης οικογένειας νοούνται, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης των λοιπών τέκνων, τα παιδιά τρίτεκνης οικογένειας που είναι άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το 25o έτος της ηλικίας τους, ή το 30ό έτος εφόσον είναι φοιτητές ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές υποχρεώσεις τους. Τα παιδιά που έχουν οποιαδήποτε αναπηρία 67% και άνω συνυπολογίζονται ισοβίως ανεξαρτήτως ηλικίας.
 Καταστατική Γενική Συνέλευση
Στην Αθήνα, στο Εργατικό Κέντρο Αθηνών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13-Ιανουρίου η Καταστατική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας. Από το σύλλογο συμμετείχαν τέσσερεις αντιπρόσωποι οι κ.κ. Πόπη Αλέξη, Μαρία Τζανοπούλου, Ελένη Τσαμπανάκη και Γιώργος Χαβάκης.
 Ανανεώσεις καρτών με προϊόντα και ημερολόγιο
Συνεχίζονται οι ανανεώσεις για το έτος 2019. Σε κάθε ανανέωση χορηγείται τσάντα με προϊόντα και ημερολόγιο δωρεάν (περιορισμένος αριθμός).
 Μειωμένα εισιτήρια στο ΚΤΕΛ
Επειδή υπάρχουν παρεξηγήσεις, διευκρινίζεται ότι η μείωση στα εισιτήρια γίνεται μόνο εφόσον έχει ανανεωθεί η κάρτα για το τρέχον έτος (συμφωνία με το ΚΤΕΛ).
 Νέες ώρες λειτουργίας του γραφείου στον Άγιο Νικόλαο
Το γραφείο είναι τώρα τέσσερεις φορές την εβδομάδα ανοιχτό :Τρίτη -Πέμπτη 6-8μ.μ και Τετάρτη – Παρασκευή 10-12π.μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου