Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Ρυθμίσεις για τις Ειδικές κατηγορίες (μεταξύ των οποίων και οι τρίτεκνοι)

Oι επιτυχόντες των ειδικών περιπτώσεων που τελικά δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις για να ενταχθούν στις ειδικές κατηγορίες, αφού διαγράφηκαν από τα Τμήματα ή Σχολές αρχικής εισαγωγής, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος, εισάγονται με τη γενική σειρά στη Σχολή ή το Τμήμα της επόμενης προτίμησής τους βάσει του μηχανογραφικό τους δελτίου.

Πάντως απαραίτητη προϋπόθεση εισαγωγής είναι να έχουν σύνολο μορίων ίσο ή μεγαλύτερο με τον τελευταίο εισακτέο στη Σχολή ή το Τμήμα, με τη γενική σειρά. Επίσης οι συγκεκριμένοι διατηρούν το δικαίωμα συμμετοχής στις προσεχείς πανελλήνιες εξετάσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από σήμερα να πληροφορούνται τα τελικά αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας (www.minedu.gov.gr), πληκτρολογώντας τον τετραψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο-Μητρώνυμο).

Οι επιτυχόντες στα Τμήματα και τις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης πρέπει να προσέλθουν για εγγραφή αυτοπροσώπως ή με νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο από την Τρίτη 10/01/2012 μέχρι και την Παρασκευή 13/01/2012 και να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Πηγή: Blog ΟΠΟΤΤΕ: http://opotte.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου