Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Μετά από απόφαση του Δ.Σ. ο σύλλογος την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 11.00, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου (κοντά στο Αμμούδι), στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, το πρωί θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω δράσεις:

Στην αρχή θα κοπεί η Πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου.

Στη συνέχεια θα γίνει Γενική Συνέλευση, προκειμένου αμέσως μετά να διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Αφού ξεκινήσει η ψηφοφορία και κάθε μέλος (οικογένεια) ψηφίσει, τα μέλη που δικαιούνται τρόφιμα, βάσει των αιτήσεων που είχαν κάνει, θα μπορούν να τα παραλάβουν, από το χώρο της αποθήκης των τρίτεκνων.

Επίσης, θα γίνει παραλαβή των αιτήσεων για δωρεάν τρόφιμα σύμφωνα με τη νέα εγκύκλιο έτους 2012.

Παρακαλούμε να δώσετε προσοχή στα παρακάτω:

  • Είναι σημαντικό να συμμετέχουν όσο γίνεται περισσότεροι τρίτεκνοι γιατί η ενημέρωση θα αφορά σε όλο το νομό, σε κάθε θέμα που θα τεθεί.
  • Να υπάρχει όσο γίνεται μεγαλύτερη αντιπροσώπευση από κάθε περιοχή του νομού.
  • Θα γίνει ενημέρωση για τα τρόφιμα του 2012 και τα κριτήρια που ισχύουν.
  • Οι υποψηφιότητες για το Δ.Σ. και τους αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία, τις Τοπικές επιτροπές και την Εξελεγκτική επιτροπή μπορούν να δηλώνονται στο γραφείο τις ώρες λειτουργίας του ή με φαξ.
  • Βασικό είναι να γίνει η παραλαβή των τροφίμων, η οποία θα πρέπει να γίνει με αυτοκίνητα, αφού το βάρος είναι από 35 κιλά έως και 90 κιλά .
  • Είναι μεγάλη ευκαιρία να βρεθούν οι τρίτεκνοι από όλο το νομό και να ακουστούν προτάσεις για την καλύτερη πορεία του συλλόγου.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Η Γεν . Γραμματέας

Γιώργος Χαβάκης Σοφία Πισσανίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου