Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ Δ.Σ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ

Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στα γραφεία της ΟΠΟΤΤΕ, Εμμ. Μπενάκη 43, το προγραμματισμένο Δ.Σ.της Ομοσπονδίας.
Στην αρχή έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο Μανόλη Αχλαδιανάκη για τις συναντήσεις της Παρασκευής και έγινε σχεδιασμός των κινήσεων της ΟΠΟΤΤΕ για το θέμα της Εξομοίωσης, αφού ο υφυπουργός και οι βουλευτές, που παρευρέθηκαν στη συνάντηση, προσδιόρισαν μια σειρά από πράγματα που πρέπει να γίνουν για να προχωρήσει η διαδικασία.
Στη συνέχεια συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν μεταξύ άλλων, η ολοκλήρωση της διαδικασίας του καταστατικού με τη συλλογή των απαραίτητων υπογραφών από όλη την Ελλάδα (από σύνεδρους που συμμετείχαν), η λειτουργία του γραφείου, οι νέες συναντήσεις και επαφές, ειδικά για το θέμα της Εφεδρείας, οικονομικά, οι εγγραφές συλλόγων και άλλα θέματα.
Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, λόγω απουσίας την προηγούμενη μέρα του νομικού συμβούλου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου, του Γεν. Γραμματέα και της Αν. Γραμματέας με το Νομικό, όπου του τέθηκε υπόψη το τελικό καταστατικό, συζητήθηκαν οι επόμενες διαδικασίες, και συζητήθηκαν όλα τα νομικά θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. 
Από το blog της ΟΠΟΤΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου