Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ

   Από την Παρασκευή το πρωί συνεχίστηκε ο ΄΄Μαραθώνιος αγώνας΄΄ παραλαβής των τροφίμων από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Με πολύ δυσκολία και ΄΄παρατράγουδα΄΄ μεταφέρθηκαν τρόφιμα σε Ιεράπετρα και Σητεία.
   Το μεσημέρι της Παρασκευής από τις 2-8 το βράδυ και με πολύ κρύο άρχισε η διανομή στον Άγιο Νικόλαο. Περίπου 6 άτομα εθελοντές  (ειδοποιήθηκαν 150), χωρίς να αψηφήσουν το κρύο και με 5  μέλη του Δ.Σ παρόντα όλα κύλισαν σχετικά καλά.

 
Μια ρακή απαραίτητη λόγω του κρύου





  


Το Σάββατο από τις 11 το πρωί ξεκίνησε η διανομή στην Ιεράπετρα με την παρουσία μελών του Δ.Σ και εθελοντών με πολλή όρεξη για δουλειά και προσφορά. Επειδή ο χώρος ήταν σχετικά μικρός απαιτούσε γρήγορες κινήσεις, αλλά ήταν τέτοια η ταχύτητα διανομής που εξεπλάγησαν όλοι.
Βέβαια από το Δ.Σ είχε ετοιμαστεί τέτοια διαδικασία με ονόματα, μερίδες κ.α. που βοήθησε πολύ στη γρήγορη διανομή.
   Το μεσημέρι του Σαββάτου μέλη του Δ.Σ πήγαν στη Σητεία και αφού τα τρόφιμα μεταφέρθηκαν στο λιμάνι σε κεντρικό περίπτερο άρχισε η διανομή, αν και οι δικαιούχοι ειδοποιήθηκαν σχεδόν την τελευταία στιγμή, αφού έπρεπε να μεταφερθούν τα τρόφιμα. Πολλοί ήρθαν απο μακρινές περιοχές και η διανομή σταμάτησε το βράδυ.
   Όπου δεν πήραν τρόφιμα, σε κάθε περιοχή, δεν θα τα χάσουν. Ο σύλλογος θα επικοινωνήσει μαζί τους και θα τα παραλάβουν, όμως αυτό θα γίνει από τις 27 του Δεκέμβρη και μετά.
   Αυτό που είναι σημαντικό είναι να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές και αυτό θα γίνει και ονομαστικά, σε άλλη ανακοίνωση.

 Το Δ.Σ. εύχεται σε όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.































 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου