Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ -ΤΕΙ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΨΗΦΙΣΜΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
   Το Λασίθι σε εγκατάλειψη! Τα νοσοκομεία υπολειτουργούν σε όλο το νομό. Το Κέντρο Αποκατάστασης στη Νεάπολη  δεν έχει δημιουργηθεί. Ήρθε και η σειρά των ΤΕΙ σε Ιεράπετρα και Άγιο Νικόλαο.
   Η απόφαση για το κλείσιμο των  ΤΕΙ Αγίου Νικολάου  και Ιεράπετρας ελήφθη με προχειρότητα, όπως δείχνουν τα στοιχεία, είναι αντιπαραγωγική για όλο το νομό και πλήττει τη συνοχή ολόκληρης της Περιφέρειας Κρήτης, αφού όλες οι σχολές  αναπτύσσονται στους άλλους τρεις νομούς της Κρήτης. 
     Τα πολλά ερωτηματικά σε σχέση με την απόφαση μένουν αναπάντητα, αφού όπως φαίνεται από τη μελέτη του σχεδίου ΄΄ΑΘΗΝΑ΄΄ σε άλλους νομούς υπάρχουν άλλες μέθοδοι και κριτήρια για την παραμονή των σχολών.
Όλοι οι φορείς και κάθε οργανωμένη έκφραση του Λασιθιώτικου λαού, οφείλουμε να κινηθούμε ενωτικά, οργανωμένα, με επιχειρήματα αλλά και αγωνιστικά στην κατεύθυνση της υποστήριξης νομού Λασιθίου και των πολιτών του. 
    Ο σύλλογός μας συμπαραστέκεται στον αγώνα των πολιτών του νομού μας και καλεί όλα τα μέλη του να δώσουν το παρόν την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, στο Μεραμπελλιώτικο συλλαλητήριο στις 11.30 το πρωί στην κεντρική πλατεία του Άγιου Νικόλαου και στο Ιεραπετρίτικο συλλαλητήριο, στις 9.00 το βράδυ στην πλατεία του Δημαρχείου στην Ιεράπετρα.
Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου