Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΡΟΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Πέμπτη, 20 Νοέμβριος 2014 

Φρούτα διανεμήθηκαν σε τρίτεκνες οικογένειες στον Άγιο Νικόλαο

Περισσότερους από 20 τόνους ακτινίδια μοίρασε χθες ο Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Λασιθίου στα μέλη του σε όλο το νομό. Οι δικαιούχοι τα παρέλαβαν σε μικρά κιβώτια.
Και άλλες ποσότητες ακτινιδίων έχουν διανεμηθεί στην Ιεράπετρα και στη Σητεία, ενώ εστάλησαν και στην περιοχή του Οροπεδίου Λασιθίου.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Χαβάκης ανέφερε ότι «οι δράσεις προσφοράς φρούτων θα συνεχιστούν με πιο πιθανή την παροχή σε πορτοκάλια στην επόμενη φάση. Θέλω πραγματικά από καρδιάς να ευχαριστήσω τα μέλη του Συλλόγου μας σε όλο το νομό που εθελοντικά βοήθησαν σε αυτήν τη διαδικασία. Πάνω από 20 άτομα σε όλες τις περιοχές του νομού μας συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να δοθούν οι ποσότητες των φρούτων στους δικαιούχους».
Παράλληλα ζήτησε από όλες τις τρίτεκνες οικογένειες να βρίσκονται στο πλευρό του Συλλόγου, να ενημερώνονται και να συμμετέχουν. «Η συμμετοχή και η παρουσία των μελών μας είναι η δύναμή μας και, αν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να κάνουμε πολλά και να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα», κατέληξε.
ΘΑΝΟΣ Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου