Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ-ΞΕΚΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ



·      Ο σύλλογος ξεκινά πρόγραμμα διανομής  το οποίο χρηματοδοτεί από το αποθεματικό του, και απευθύνεται μόνο σε όσους ανανεώνουν τη συνδρομή τους για το 2016.
·         Η διανομή περιλαμβάνει επτά προϊόντα, δύο από τα οποία είναι δώρο από το Super Market ΄΄ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ΄΄ που πάντοτε βρίσκεται κοντά στο σύλλογο και για αυτό εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας.
·         Μετά από απόφαση του Δ.Σ. διαγράφονται όλες οι οφειλές-συνδρομές από προηγούμενα έτη, λόγω οικονομικών δυσκολιών των μελών και η ανανέωση θα είναι για το 2016. Να σημειωθεί ότι δεν ισχύουν οι παλαιότερες κάρτες, αφού πανελλαδικά από την Ομοσπονδία έχει εκδοθεί ενιαία κάρτα τριτέκνων.
·         Οι ενημερώσεις (προσωπικές, π.χ. sms) θα γίνονται μόνο σε όσους έχουν ανανεώσει τη συνδρομή τους.
·         Διανεμήθηκαν το ρύζι και τα φρούτα στους δικαιούχους.
·         Ψηφίστηκαν επί της αρχής στο ΄΄ Παράλληλο Πρόγραμμα ΄΄ δύο σημαντικά άρθρα για τους τρίτεκνους. Το ένα είναι η εξομοίωση στη μοριοδότηση με τους πολύτεκνους (προσλήψεις) και το άλλο η δυνατότητα στους δήμους να παρέχουν άμεσα μειώσεις στους τρίτεκνους χωρίς την έγκριση της Περιφέρεια, όπως ίσχυε.
·         Από όλα τα παραπάνω και από πολλά άλλα που γίνονται εύκολα συμπεραίνει κάποιος πως οι σύλλογοι τριτέκνων είναι απαραίτητοι για να προβάλουν τα αιτήματα των, και αυτά να γίνονται πραγματικότητα, ενώ παράλληλα εκτελούν προγράμματα που βοηθούν  αρκετούς στη δύσκολη οικονομική συγκυρία.
·         Για όλα αυτά ο σύλλογος χρειάζεται τη στήριξη εθελοντών και πολύ λιγότερο τη γκρίνια του καναπέ. Περιμένουμε τη βοήθεια όλων.
            Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου