Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ







Την περασμένη Κυριακή 21-8 Ο σύλλογος τριτέκνων του νομού υποδέχτηκε στα γραφεία του τον νομικό Σύμβουλο της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδος (ΟΠΟΤΤΕ) κ. Παπαγγέλου Αναστάσιο, ο οποίος είναι και Διευθυντής στο γραφείο του γνωστού Εργατολόγου κ. Μητρόπουλου.
Αφού έγινε η σχετική γνωριμία με τα μέλη του Δ.Σ, έγινε εκτενής ενημέρωση από τον Πρόεδρο σχετικά με όλα τα θέματα που αφορούν το σύλλογο, τις δραστηριότητές του στο παρελθόν αλλά και το σχεδιασμό για το μέλλον.
Ο κ. Παπαγγέλου δήλωσε ικανοποιημένος από τα όσα άκουσε και μάλιστα είπε πολύ καλά λόγια για τη συμμετοχή του συλλόγου στην Ομοσπονδία, ΄΄ την αιχμή του δόρατος των τριτέκνων ΄΄ όπως χαρακτηριστικά είπε. Στη συνέχεια, τόνισε πως η βασική προσπάθεια θα πρέπει να είναι κυρίως για τα θεσμικά θέματα, όμως είναι πολύ σημαντική η οποιαδήποτε οικονομική ελάφρυνση των τριτέκνων, η οποία αποτυπώνεται μέσα από τις εκπτώσεις-προσφορές που έρχονται στο σύλλογο για τα μέλη του, από ναυτιλιακές εταιρείες, ΚΤΕΛ, σούπερ μάρκετ και άλλα καταστήματα.
Ο κ. Παπαγγέλου συνοδευόταν από τον Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Αχλαδιανάκη, Πρόεδρο του συλλόγου τριτέκνων Ηρακλείου, ο οποίος με τη σειρά του δήλωσε πολύ ικανοποιημένος για την άψογη συνεργασία των δύο συλλόγων, που αποφέρει και αποτελέσματα, όπως π.χ. το θέμα των ΚΤΕΛ.
Το νέο ραντεβού δόθηκε στην Αθήνα, το Σεπτέμβρη, όταν θα γίνει το επόμενο Δ.Σ της ΟΠΟΤΤΕ και θα συνεχιστούν οι επαφές με διάφορα υπουργεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου