Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΤΕΛ -ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ.


Το ΚΤΕΛ Ηρακλείου –Λασιθίου (Κ. Η. Λ.) ενημέρωσε τα Δ.Σ. των τριτέκνων Ηρακλείου και Λασιθίου πως προτίθεται να μειώσει δραστικά το ποσοστό έκπτωσης προς τους τρίτεκνους.

Για το λόγο αυτό την περασμένη Παρασκευή 30-9 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Κ. Η. Λ.. στο Ηράκλειο συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν από τους τρίτεκνους, ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας του ν. Ηρακλείου κ. κ. Μανόλης Αχλαδιανάκης και Δρόσος Βασιλειάδης αντίστοιχα, ο Πρόεδρος του ν. Λασιθίου κ. Γιώργος Χαβάκης, ενώ από το Κ. Η. Λ. ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μανόλης Χαχλιούτης και ο Γεν. Διευθυντής κ. Γιώργος Χαλεπάκης.

Κατά τη δίωρη συνάντηση και οι δύο πλευρές παρουσίασαν τα επιχειρήματα τους για την αλλαγή ή τη συνέχεια της συνεργασίας ως έχει. Η πλευρά του Κ. Η. Λ. επικαλέστηκε τα στοιχεία μείωσης της επιχειρηματικής απόδοσης το τελευταίο διάστημα, ενώ οι τρίτεκνοι μίλησαν για την οικονομική επίθεση που δέχονται σε κάθε επίπεδο από τα μέτρα και θεωρούν πως το Κ. Τ. Η. πρέπει να συνεχίσει να δείχνει τον κοινωνικό του χαρακτήρα, ιδιαίτερα δε την παρούσα χρονική στιγμή.

Επίσης, οι δύο σύλλογοι κατέθεσαν συγκεκριμένη πρόταση που περιλαμβάνει κατά βάση μια μικρή μείωση του ποσοστού (20%) και παράλληλη στήριξη του Κ. Η. Λ. εκ μέρους των τρίτεκνων.

Παράλληλα, επιδόθηκε και κοινή επιστολή προς το Κ. Η. Λ.

Η επιστολή:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ –ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Ηράκλειο 30/9/2011

Προς : Πρόεδρο και Δ.Σ. Υπεραστικού

Κ.Τ.Ε.Λ. Ηρακλείου-Λασιθίου

Κύριοι,

Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε για την επικείμενη κατάργηση της έκπτωσης 25% που παρέχετε στα μέλη των Συλλόγων μας, την οποία βασίζετε στην ευρύτερη οικονομική κρίση που βιώνει ολόκληρη η χώρα.

Αντιλαμβανόμενοι την οικονομική δυσκολία στην οποία βρίσκεται η επιχείρηση σας, λόγω των συνεχόμενων αυξήσεων στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιείτε (π.χ. πετρέλαιο), σας καλούμε να κάνετε μια κίνηση καλής θελήσεως μειώνοντας το ποσοστό της έκπτωσης, έχοντας σαν αποτέλεσμα να υπάρχει όφελος και για τις τρίτεκνες οικογένειες αλλά και για την επιχείρηση σας.;

Με την προαναφερθείσα κίνηση θα επιδείξετε στην κοινωνία της Κρήτης ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που σκέφτονται και δρουν αλτρουιστικά, και ότι αντιλαμβάνεστε τις δυσκολίες που βιώνει μία πολυμελή οικογένεια, μη αφήνοντας να διαρρέουν μηνύματα και αντιλήψεις όπως, ότι πρέπει να χτυπάμε τους εύκολους στόχους.

Επίσης, θεωρούμε πρόσφορο να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση μεταξύ των συλλόγων, του Προέδρου και μελών του Δ.Σ. του ΚΤΕΛ, για αναζήτηση και άλλων λύσεων προς το συμφέρον όλων των εμπλεκόμενων πλευρών.

Πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθείτε στη λογική που σας προτείνουμε και είμαστε πάντα στη διάθεση σας για οτιδήποτε θα μπορούσε να βοηθήσει την κοινωνία της Κρήτης να βρει λύσεις, που θα την ξαναβάλουν σε δρόμους που θα τους βαδίζουμε πιασμένοι από το χέρι σε μια πορεία προς το καλό των συνανθρώπων μας.

Με εκτίμηση

Για τους συλλόγους

ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Ο Πρόεδρος Ο Πρόεδρος

Μανόλης Αχλαδιανάκης Γιώργος Χαβάκης

Να σημειωθεί, ότι αντίστοιχο πρόβλημα έχει προκύψει και στο ΚΤΕΛ Χανίων –Ρεθύμνου και μάλιστα υπάρχει συνεργασία όλων των συλλόγων στο θέμα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου