Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Από τον ΟΠΕΚΕΠΕ δόθηκαν τα ονόματα των δικαιούχων τροφίμων για το 2013 και ο σύλλογος ενημερώθηκε από τη ΔΑΟΚ Λασιθίου και την πάντα πρόθυμη και εξυπηρετική κ. Μαρία Φουντή, την οποία και ευχαριστεί για τη βοήθειά της. Οι καταστάσεις έχουν επεξεργαστεί από τη ΔΑΟΚ και το υπουργείο Οικονομικών, από όπου έχουν αντλήσει οικονομικά στοιχεία από τη φορολογική δήλωση των αιτούντων.
Όσοι έχουν απορριφθεί, κυρίως λόγω υπέρβαση ορίου εισοδήματος και δεν έχει αποφανθεί το υπουργείο Οικονομικών για τα αποτέλεσμα, μπορούν αν θέλουν να κάνουν ένσταση στη Δ/ση Αγροτικής Ανάπτυξης, σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου. Οι ενστάσεις πρέπει να υποβληθούν έως και την Τρίτη 8 Οκτωβρίου στη Δ/ση Αγροτικής Ανάπτυξης (ΔΑΟΚ) Λασιθίου. Διευκρινίζεται ότι, όσοι έχουν απορριφθεί οριστικά από το υπουργείο Οικονομικών δε μπορούν να υποβάλλουν ένσταση.  
Οι τρίτεκνοι μπορούν να ενημερώνονται, αν είναι στους δικαιούχους από το γραφείο στις ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 9-12 και Τρίτη –Πέμπτη 6-8.
Θεωρούμε σημαντικό να γνωρίζουν οι τρίτεκνοι πως, ο σύλλογος δε μπορεί να γνωρίζει ακριβώς το λόγο που έχουν απορριφθεί οι αιτούντες, αφού η επεξεργασία δεν έγινε στο σύλλογο.

Από το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου