Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ -ΣΤΙΣ ΜΙΝΩΙΚΕΣ- ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ Γ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Στις Μινωικές: Την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Γιώργος Χαβάκης από το νομό Λασιθίου, οι πρόεδροι Ηρακλείου και Ρεθύμνου και μέλη του Δ.Σ του Ηρακλείου συναντήθηκαν με το Διευθύνοντα Σύμβουλο των Μινωικών  Γραμμών κ. Μανιαδάκη, προκειμένου να ζητήσουν να επανέλθει το 50% στην οικονομική θέση για τους τρίτεκνους.  Η μείωση αυτή έγινε χωρίς να υπάρξει καμία ενημέρωση. Δυστυχώς, εκ μέρους της ακτοπλοϊκής την παρούσα χρονική στιγμή δεν υπάρχει θέμα επαναφοράς λόγω οικονομικής πολιτικής της εταιρείας. Ανάλογη εξέλιξη υπήρξε και για μια σειρά άλλους συλλόγους.


 Συμμετοχή σε διαμαρτυρία και στη Γ.Σ της ΟΠΟΤΤΕ
Η  Κ. Μαρία Τζανοπούλου έλαβε μέρος ως εκπρόσωπος του συλλόγου στη διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε έξω από Συμβούλιο Επικρατείας όπου εκδικαζόταν η πρόταση δύο πολυτεχνείων Αριστοτέλειου και Μετσόβιου να μη γίνου δεκτοί οι φοιτητές υπό μετεγγραφή από άλλες περιοχές. Μάλιστα η ΟΠΟΤΤΕ είχε ορίσει και δικηγόρο που μαζί με το δικηγόρο του υπουργείου και των πολυτέκνων υποστήριξαν το δίκαιο των φοιτητών αφού, ο νόμος υπάρχει και πρέπει να εφαρμοστεί. Η απόφαση αναμένεται.

Οι εκλεγμένοι Αντιπρόσωποι Μ. Τζανοπούλου και Γ. Χαβάκης συμμετείχαν στη Γ.Σ που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο NOVUS και υπήρξε μαζική συμμετοχή από όλη την Ελλάδα. Στη Γενική συνέλευση επαναπροσδιορίστηκαν οι στόχοι και οι άμεσες κινήσεις του Δ.Σ της Ομοσπονδίας και όλων των συλλόγων πανελλαδικά.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου