Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΄΄ΑΝΑΤΟΛΗ΄΄


Την πανλασιθιώτικη του υπόσταση απέδειξε ο Σύλλογος Τριτέκνων Λασιθίου και στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο 4ο δημοτικό σχολείο Αγίου Νικολάου. Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου γέμισε από μέλη του συλλόγου από όλο το νομό, ενώ όλοι όσοι χαιρέτησαν στην εκδήλωση τόνισαν την ανάγκη της συνεργασίας όλων μεταξύ τους.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Χαβάκης στον σύντομο χαιρετισμό του καλωσόρισε όλους όσους βρέθηκαν στην αίθουσα και έκαναν την μεγάλη αυτή τιμή στον σύλλογο, παρακάλεσε όλα τα μέλη του συλλόγου να είναι παρόντα στις δράσεις του και είπε ότι όλα όσα έχουν γίνει έως τώρα για το καλύτερο των τρίτεκνων οικογενειών έχουν επιτευχθεί με αρκετή δουλειά τόσο από τον σύλλογο του νομού όσο και από την Ομοσπονδία και με προσεκτική προσπάθεια, με εύστοχους χειρισμούς.
Όλοι οι επίσημοι αναγνώρισαν την σπουδαιότητα του έργου που έχει επιτελέσει το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων και δήλωσαν ότι η στήριξη τους είναι δεδομένη.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Νεκτάριος ευλόγησε την πίτα του Συλλόγου, είπε πως την ημέρα που το Τριώδιο άνοιξε, γιόρτασαν και οι τρίτεκνοι και έφερε σαν παράδειγμα την προτροπή του Τούρκου προέδρου Ερντογάν που σε ένα γάμο στην Κωνσταντινούπολη ευχήθηκε στο ζευγάρι πέρα από ευτυχία στο γάμο τους να κάνουν και πολλά παιδιά γιατί η χώρα κινδυνεύει. Έτσι και ο ίδιος τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό για να μην χαθεί ο Ελληνισμός να συνεχίσουν οι Έλληνες να κάνουν πολλά παιδιά που είναι ευτυχία πάντα και για πάντα.
 Σε ότι αφορά τις οικονομικές δυσκολίες που τυχόν αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνες οικογένειες αυτές ξεπερνιούνται με πολλούς τρόπους ενώ το σημαντικό είναι να υπάρχει ομόνοια. Εξήρε το έργο του Δ.Σ. και αναφέρθηκε προσωπικά στον πρόεδρο λέγοντας ότι πάντα τα πρόσωπα κάνουν την διαφορά και εργάζονται σκληρά για την κάθε επιτυχία του συνόλου.
Ακολούθησε η γενική συνέλευση του συλλόγου και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Συμβουλίου.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου