Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Ιατρικό εξοπλισμό προσέφερε στο «Διαλυνάκειο» ο Σύλλογος Τριτέκνων (από την ΑΝΑΤΟΛΗ)


Από την  Anatolh-s  18 Μαΐου 2017, 18:31
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 18 ΜΑΪΟΥ 2017, 17:47


Στα πλαίσια της αλληλέγγυας και κοινωνικής προσφοράς και στην προσπάθεια έμπρακτης στήριξης της τοπικής κοινωνίας του Μεραμπέλλου, αλλά και όλου του Νομού Λασιθίου, ο Σύλλογος Τριτέκνων του Νομού πραγματοποίησε χτες το πρωί δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο «Διαλυνάκειο» Νοσοκομείο της Νεάπολης.
Αποτελεί ακόμη μια σημαντική και συμβολική κίνηση του Συλλόγου μετά την προσφορά ενός μόνιτορ πολλαπλών παραμέτρων που προσέφερε στο Νοσοκομείο της Σητείας, αλλά και τις δωρεές που το επόμενο διάστημα προγραμματίζει να πραγματοποιήσει τόσο στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όσο και της Ιεράπετρας.
Τρία σύγχρονα, ειδικά πιεσόμετρα, τρία θερμόμετρα υπερύθρων και δύο ειδικά συρόμενα συρτάρια νοσηλείας για τους θαλάμους, που πληρούν απόλυτα τις ιατρικές προδιαγραφές και ανάγκες, εμπλούτισαν ακόμη περισσότερο τον ιατρικό εξοπλισμό του Νοσοκομείου της Νεάπολης.
Η παράδοσή τους πραγματοποιήθηκε στον χώρο του «Διαλυνάκειου» από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων κ. Γιώργο Χαβάκη, την Γραμματέα κ. Αναστασία Γρηγοράκη και το μέλος του Δ.Σ. κ. Ελένη Τσαμπανάκη, οι οποίοι και παρέδωσαν τον εξοπλισμό στον αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου της Νεάπολης κ. Νίκο Παντιέρα.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου