Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Πολύτιμη δωρεά ιατρικού εξοπλισμού από το Σύλλογο Τριτέκνων στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας από το Radiolasithi




Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα 22/05/2017 @ 15:00
Μια πολύτιμη δωρεά ιατρικού εξοπλισμού παρέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Σύλλογος Τριτέκνων στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Χαβάκης και μέλη του Δ.Σ. παρέδωσαν στο Διοικητή του Νοσοκομείου ένα οξύμετρο, ένα βρεφοζυγό, και μια φωτοθεραπεία. Ανάλογες δωρέες έχουν παραδοθεί και στα Νοσοκομεία Σητείας και Νεαπόλεως, ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν, ενώ το επόμενο διάστημα θα γίνει και στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας ευχαρίστησε το Σύλλογο Τριτέκνων για την προσφορά του και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γ.Ν. – Κ.Υ. Ιεράπετρας ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο Τριτέκνων Λασιθίου, τον πρόεδρο κ. Χαβάκη Γεώργιο, το ΔΣ και τα μέλη του, για τη δωρεά ενός οξύμετρου, ενός βρεφοζυγού και μιας φωτοθεραπείας τα οποία θα καλύψουν αντίστοιχα τις ανάγκες της Καρδιολογικής και Παιδιατρικής κλινικής καθώς επίσης το Τμήμα Φυσιοθεραπείας του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Η πολύτιμη αρωγή και η ουσιαστική συμβολή σας, δίνει δύναμη στην αποστολή που καλείται να επιτελέσει καθημερινά το προσωπικό και η Διοίκηση του Νοσοκομείου. Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία, το άσιθημα της προσφοράς που σας διακατέχει και αποτελούν παράδειγμα μίμησης για όλους μας.»

Στο Radiolasithi το link της παράδοσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου