Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

• Σύλλογος Τριτέκνων την προσεχή εβδομάδα πρόκειται να πραγματοποιήσει δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις στην Σητεία και στην Ιεράπετρα αντίστοιχα.
Συκεκριμένα: Την Παρασκευή 25 Ιουνίου και ώρα 6.30 στο Πολύκεντρο ΄΄Μελίνα Μερκούρη΄΄ στη Σητεία και την Κυριακή 27 Ιουνίου και ώρα 6.30 ΄΄Παραλιακό Συγκρότημα΄΄ στην Ιεράπετρα.
Στις εκδηλώσεις αυτές θα γίνει ενημέρωση σχετικά με την πορεία του συλλόγου από τον Πρόεδρο κ. Χαβάκη, ενώ θα δοθούν και οι κάρτες τριτέκνων σε όσους έχουν προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά (για το λόγο αυτό όσοι δεν έχουν κάρτα, να προσέλθουν στις 6.00).
Στη συνέχεια θα μιλήσει ο προσκεκλημένος Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Ηρακλείου κ. Αχλαδιανάκης Μανόλης για θέματα που απασχολούν τους τρίτεκνους και θα απαντήσει σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων.
Στις εκδηλώσεις θα απευθύνουν χαιρετισμό οι εκπρόσωποι των δήμων που φιλοξενούν του τρίτεκνους.
• Συνεχίζεται η παραλαβή δικαιολογητικών για το πρόγραμμα διανομής τροφίμων. Ο σύλλογος θα παραλαμβάνει δικαιολογητικά έως και Τρίτη 29 Ιουνίου.
• Ξεκίνησε η έκδοση καρτών των μελών, όμως ο ρυθμός είναι σχετικά αργός λόγω φόρτου εργασίας (έκδοση πάνω από 1000 καρτών) και για το λόγο αυτό ο σύλλογος ζητά βοήθεια από μέλη-εθελοντές που μπορούν να βοηθήσουν την εβδομάδα από 21 έως και 24 Ιουνίου να ενημερώσουν.
• Την εβδομάδα αυτή από Δευτέρα 21 έως και Πέμπτη 24 τα γραφεία του συλλόγου θα είναι ανοικτά εκτάκτως καθημερινά 7-9 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου