Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ -ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΛΑΣΙΘΙΟΥ Α.Ε

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΑΙΤΗΣΗ

Προς ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ –ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Κύριε Πρόεδρε

Οι τρίτεκνοι των νομών μας τους οποίους εκπροσωπούμε βρίσκονται σε μια ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση όσον αφορά στην προσπάθειά τους για τη διεκδίκηση του χαρακτηρισμού των τρίτεκνων οικογενειών ως πολύτεκνων, βάσει νόμου. Από τη μια η δύσκολη οικονομική κατάσταση και από την άλλη οι ταχύτατες εξελίξεις σε κοινωνικά και ασφαλιστικά θέματα αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα, τουλάχιστον προς το παρόν, για την εκπλήρωση του στόχου.Στο μεσοδιάστημα της πλήρους εξομοίωσης οι σύλλογοι μας προσπαθούν με κάθε τρόπο να συμβάλλουν ουσιαστικά στην ενίσχυση της τρίτεκνης οικογένειας. Μέσα στο προαναφερόμενο πλαίσιο και θεωρώντας δεδομένη την κοινωνική σας ευαισθησία ζητάμε από τη διοίκηση των ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΛΑΣΙΘΙΟΥ να προβεί στη μείωσηκατά 50% στα εισιτήρια των λεωφορείων για τους τρίτεκνους , όπως ακριβώς συμβαίνει και με τους πολύτεκνους.

Η πράξη σας αυτή θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από όλα τας μέλη μας και θα εκληφθεί ως μια πραγματικά γενναία κίνηση εκ μέρους των επιτυχημένων επιχειρηματιών –ιδιοκτητών του ΚΤΕΛ, αλλά παράλληλα θα ενισχύσει τις εισπράξεις σας, αφού περισσότεροι πολίτες θα επιλέξουν τα λεωφορεία σας ως μέσο μετακίνησης.

Με εκτίμηση

Για τους συλλόγους

ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Ο Πρόεδρος Ο Πρόεδρος

Μανόλης Αχλαδιανάκης Γιώργος Χαβάκης


H '' Ανατολή'' για την επίσκεψη των Προέδρων στην ΚΤΕΛ Α.Ε δημοσίευσε τα παρακάτω:

ΤΗΝ Τρίτη πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο, στο γραφείο του Προέδρου της ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου Α.Ε. συνάντηση μεταξύ των Συλλόγων Τριτέκνων Ηρακλείου και Λασιθίου. Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους του ΚΤΕΛ ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Καλιτσουνάκης Γεώργιος και ο Διευθυντής κ. Χαλεπάκης Γεώργιος. Από τους τρίτεκνους συμμετείχαν, από το Ν. Λασιθίου ο Πρόεδρος κ. Χαβάκης Γεώργιος, από το Ν. Ηρακλείου ο Πρόεδρος κ. Αχλαδιανάκης Μανόλης, ο Γεν. Γραμματέας κ. Βασιλειάδης Δρόσος και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ. Βαρβεράκης Κωνσταντίνος.

Η συζήτηση είχε βασικό θέμα τη μείωση των τιμών στα εισιτήρια για τους τρίτεκνους των δύο νομών. Από την πλευρά των τρίτεκνων αναπτύχθηκαν τα βασικά επιχειρήματα που είναι η αντιμετώπιση της τρίτεκνης ως πολυμελούς οικογένειας, η δύσκολη οικονομική κατάσταση, η αύξηση των επιβατών των λεωφορείων αφού οι σύλλογοι έχουν μεγάλο αριθμό τριτέκνων, η ιδιαίτερη κοινωνική ευαισθησία όπου έχουν ήδη δείξει οι επιχειρηματίες του ΚΤΕΛ και η διαφαινόμενη συνεργασία των δύο μερών και σε άλλους τομείς, όπως π.χ. διοργάνωση εκδρομών εντός και εκτός Ελλάδος.

Κατά τη συνάντηση επιδόθηκε και επιστολή η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η πράξη σας αυτή θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από όλα τα μέλη μας και θα εκληφθεί ως μια πραγματικά γενναία κίνηση εκ μέρους των επιτυχημένων επιχειρηματιών –ιδιοκτητών του ΚΤΕΛ, αλλά παράλληλα θα ενισχύσει τις εισπράξεις σας, αφού περισσότεροι πολίτες θα επιλέξουν τα λεωφορεία σας ως μέσο μετακίνησης.»

Ο Πρόεδρος και ο Διευθυντής αφού άκουσαν τις εισηγήσεις των συλλόγων, εξήγησαν τις όποιες αντιρρήσεις υπάρχουν από την πλευρά τους και αποδέχτηκαν σε πολλές από τις σκέψεις των συνομιλητών. Ο Πρόεδρος θεώρησε ότι μπορεί να τεθεί, αφού υπάρχει βάση συζήτησης, στο προσεχές συμβούλιο της Α.Ε. και ο ίδιος θα κάνει θετική εισήγηση για το θέμα. Ο Διευθυντής ήταν επίσης θετικός και μάλιστα πέρα από τα οικονομικά οφέλη πιστεύει στην ανάπτυξη δεσμών μεταξύ των δύο μερών, τέτοιων που θα βοηθήσουν την Α.Ε. στο άμεσο και προσεχές μέλλον.

Αναμένεται επομένως το συμβούλιο της Α.Ε. να πάρει την απόφαση μείωσης των τιμών των εισιτηρίων κάτι που προσδοκούν όλοι οι τρίτεκνοι των δύο νομών αφού σε κάθε συνάντηση με τα μέλη των Δ.Σ. είναι ένα από τα πρώτα θέματα που θέτουν και ζητούν λύση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου