Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΠΟΤΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ Γ. ΚΑΛΑΝΤΖΗ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΜΕΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ(Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Κυριακή 18 Ιουλίου 2010 πέθανε αιφνιδίως ο φίλος και συναγωνιστής Γιώργος Καλατζής, Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Μαγνησίας.

Ο Γιώργος Καλαντζής διετέλεσε από το 2008 μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνων Ελλάδος και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας μετά τις πρόσφατες εκλογές που διενεργήθηκαν, με την Αρμοδιότητα του Ταμεία. Στήριξε την προσπάθεια για δημιουργία Ομοσπονδίας και αγωνίστηκε σθεναρά, πάντοτε με ψύχραιμη προσέγγιση των πραγμάτων, νηφαλιότητα και δημιουργική αμφισβήτηση. ¨Έθεσε το δικό του λιθαράκι στον αγώνα των τριτέκνων και στην εδραίωση του τριτεκνικού κινήματος.

Ευχόμαστε ολόψυχα στην οικογένεια και στους συγγενείς του Γιώργου Καλαντζή τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια μας. Θα είμαστε πάντα κοντά τους.



Φίλε Γιώργο,

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει και ας είναι η δική μας μνήμη καθάρια, ώστε να σε θυμόμαστε ως τον σημαντικό συνεργάτη και συνοδοιπόρο στον αγώνα που όλοι μαζί ξεκινήσαμε, υπηρετώντας τον ιερό θεσμό της οικογένειας.

Και όλοι εμείς δεσμευόμαστε πως θα κάνουμε πράξη το δικό σου πιστεύω για ενότητα και ομοψυχία όλων των τριτέκνων, ώστε απρόσκοπτα να πετύχουμε το μέγιστο σκοπό μας , που είναι βελτίωση της ζωής των τριτέκνων οικογενειών, που διέρχεται μέσα από πλήρη εξομοίωση με τις πολύτεκνες οικογένειες.

Θα είσαι πάντα στο νου και στην καρδιά μας.

Καλό ταξίδι , φίλε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου