Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΟΠΟΤΤΕ

Η ΟΠΟΤΤΕ, μετά από τις παλινδρομίες της Πολιτείας στο θέμα των μετεγγραφών, όπως αυτές καταργήθηκαν με τα άρ. 59 επ. του Ν.3966/2011, αλλά και μετά την παντελώς παράνομη και αντισυνταγματική περικοπή του πολυτεκνικού επιδόματος προς τις τρίτεκνες οικογένειες μετά την πρόσφατη τροποποίηση του άρ. 6 του Ν.3631/2008, αποφάσισε τα κάτωθι:

Α. Να προβεί άμεσα σε δικαστική προσφυγή ενώπιον της Διοικητικής Δικαιοσύνης για τα ανωτέρω θέματα, ως ακολούθως:

Για την αντισυνταγματική κατάργηση των μετεγγραφών των τέκνων τριτέκνων οικογενειών, θα υποβληθεί Προσφυγή και Αίτηση Αναστολής. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο Τριτέκνων του Νομού, κ. Γ. Χαβάκη, με τον Πρόεδρο της ΟΠΟΤΤΕ κ. Βουτσά στο τηλέφωνο 6944764096 καθώς και με τον Νομικό Σύμβουλο της ΟΠΟΤΤΕ κ. Αναστάσιο Παπαγγέλου στο τηλέφωνο 6945508247 και να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην εν λόγω Προσφυγή και Αίτηση Αναστολής.

Επισημαίνεται, ότι επειδή η 60ήμερη προθεσμία υποβολής των δύο ενδίκων μέσων, έχει ήδη αρχίσει από τις 30/6/2011, θα πρέπει να υποβληθούν τα στοιχεία επικοινωνίας και η πρόθεση συμμετοχής στην διαδικασία, έως την 25η Ιουλίου 2011. Κατόπιν, θα καταμετρηθούν οι συμμετοχές, θα επιμερισθεί το κόστος που θα επιβαρύνει έκαστο ενδιαφερόμενο και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και θα ενημερωθούν μέσω των Ενώσεων Τριτέκνων τα ενδιαφερόμενα μέλη, ώστε να προχωρήσουν στην συλλογή, αποστολή δικαιολογητικών και την προκαταβολή των εξόδων .

Β. Για την αντισυνταγματική και παράνομη περικοπή του πολυτεκνικού επιδόματος και μάλιστα αναδρομικώς, θα υποβληθεί Προσφυγή – Αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου, εντός του τρέχοντος έτους. Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως την 1η Σεπτεμβρίου 2011 (επικοινωνία όπως παραπάνω). Εν συνεχεία, θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία, όπως ανωτέρω.

Από την ΟΠΟΤΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου