Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΗ ΣΗΤΕΙΑ


Φωτο από το το SitiaPress
To βίντεο από το www.sitiaPress.gr 
http://www.youtube.com/watch?v=_YrnALvMkXI



Με πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε στη Σητεία η συγκέντρωση των τρίτεκνων της περιοχής με αφορμή την έναρξη λειτουργία του νέου γραφείου.
Καταρχήν έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο κ. Γιώργο Χαβάκη, απαντήθηκαν ερωτήσεις. Επίσης, ευχαρίστησε και δημόσια το Δήμο Σητείας ο οποίος ανταποκρίνεται κάθε φορά στις προσκλήσεις του συλλόγου, αλλά και για την παραχώρηση του γραφείου στο σύλλογο, πράγμα που δε συμβαίνει με όλους τους δήμους.Ακολούθησε ο χαιρετισμός εκ μέρους του Δήμου Σητείας από τον κ. Νίκο Κοζυράκη, ο οποίος μεταξύ άλλων, δήλωσε πως ο σύλλογος προσφέρει βοήθεια και στο Δήμο με τη λειτουργία του και είναι θετικός στο να εξεταστεί το αίτημα της μείωσης και στα Δημοτικά τέλη (ισχύει στα τέλη ύδρευσης).
Στο τέλος αποφασίστηκαν οι ώρες λειτουργίας του γραφείου που θα ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, μέχρι να γίνει ο κατάλληλος εφοδιασμός του γραφείου με τα απαραίτητα έγγραφα.
Για το γραφείο δήλωσαν πως μπορούν να βοηθήσουν οι: 
Γιώργος Λεβαντάκης, Γιάννης Ζερβάκης, Σήφης Αλάτσαρης Βιργινία Κατσούλη, Δώρα Φυγετάκη Μαρία Βιτσεντζάκη, Ειρήνη Κουβάκη και από το Παλαίκαστρο η κ. Izabel Tiengou.
Όποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει είτε μέσα στη Σητεία, είτε σε άλλη περιοχή, μπορεί να τα δηλώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου